Matchpoint Sports staat sinds het allereerste begin voor service en betrouwbaarheid.
We werken met een vast team, vaste gezichten voor de klanten en andersom kennen wij onze klanten!! 
Daarom stellen wij ons team even voor:

Henry, al 34 jaar het gezicht van Matchpoint.

Voor vele vaste klanten blijft hij nog altijd "de jong van de sjeun", maar Henry heeft in al die jaren op alle vlakken veel ervaring opgebouwd binnen onze winkel.
Naast het feit dat hij zijn klanten kent en weet wat ze willen, kan hij ze voorzien van het juiste advies en informeren over de laatste technische ontwikkelingen mbt kleding, schoenen, rackets en bespanningen.

Jolanda, inmiddels bij ons alweer 10 jaar werkzaam.

Ook zij nam een brok ervaring mee, doordat ze al 20 jaar werkzaam was geweest in de branche bij een collega. Jolanda is de altijd volijke wervelwind, zeer klantgericht en als sportieve dame kritisch op de juiste outfits voor de klanten. Sterk in het combineren van de kleding en zorgt ervoor dat de klant happy bij ons naar buiten gaat.
Ook is zij verantwoordelijk voor een groot deel van het drukwerk dat wij verzorgen.

Robin, bij ons gestart met werken toen hij net 16 was.

Ook hij is inmiddels uitgegroeid tot een vast gezicht van onze zaak.
Als Geleense student, keeper bij Lindenheuvel Heidebloem Combinatie van het Eerste Elftal en vaste keeper van zaalvoetbalclub Awt Gelaen heeft ook Robin veel feeling met wat de sportieve klant bij ons zoekt.

Jose, in 1982 samen met Wim oprichtster van Matchpoint en nog steeds actief.

Nog altijd zeer gedreven in de verkoop om de klanten te voorzien van de juiste outfit en happy naar buiten te zien gaan. Verder is zij ook nog altijd heel betrokken bij de inkoop en heeft ze zich de afgelopen jaren de backoffice geheel eigen gemaakt.
Anique, opgegroeid met Matchpoint........

Anique heeft altijd een passie voor sport gehad. Zij is van kinds af aan betrokken geweest bij de inkoop, verkoop en andere facetten binnen het bedrijf.
Ze heeft van haar 17e tot haar 24e zich fulltime bezig gehouden met tennis, veel gereisd en ervaring opgedaan in verschillende landen. In de tussentijd is ze gestart met de HEAO opleiding Bedrijfseconomie om een goede basis te leggen om Matchpoint in de toekomst te kunnen doorzetten.