Pieke en Lewie Bouman nieuwe Matchpoint Ambassadeurs Mooi nieuws!!
We hebben twee nieuwe Matchpoint ambassadeurs!!

De broers Pieke en Lewie Bouman uit Maastricht delen 1 grote passie: Tennis!!
Zij vroegen ons of Matchpoint hen wil ondersteunen met hun grote hobby!
Aangezien we deze passie delen en beide mannen enorm gedreven zijn en vol voor hun sport gaan, zijn wij samen met Babolat met hen de samenwerking aangegaan!

Ze stellen zichzelf even voor:

Ik ben Pieke Bouman, 16 jaar oud. en speel tennis.
Ik speel veel toernooien in de zomervakantie, voornamelijk in categorie 3 en 2 in Nederland en Belgie.
Mijn doel is om later in Amerika college tennis te doen. Dit houdt in dat je voor een universiteit wedstrijden speelt en in ruil daarvoor een ‘scholarship’ ontvangt. Hiervoor zal ik wel een hoge ranking nodig hebben en dan kijken de universiteiten vooral naar mensen die al 2 staan op hun pasje of hoger natuurlijk. Uiteraard zal ik ook mijn Atheneum op zak moeten hebben...Ik ga na de zomervakantie naar school in Bree, waar ik mijn studie en trainingen nog beter kan combineren.
Ik ben super trots dat ik met Matchpoint samen mag werken en zal graag reclame voor hun maken.Mijn naam is Lewie Bouman, ben 13 jaar en mijn passie is tennis.
Ik train nu al een paar jaar bij KCA (Kim Clijsters Academy) en sinds afgelopen jaar combineer ik middelbare school Go Atheneum met tennis in Bree.
Ik wil proberen prof te worden, maar als dat niet lukt word ik waarschijnlijk coach / trainer.
Ik speel net als mijn broer in Nederland en Belgie toernooien voor de afwisseling van spelers en uitdagingen.
Ik ben fier op ons Babolat contract en samenwerking met Matchpoint. Het is een mooie winkel met leuke kleren maar ook goed advies. Hoop jullie nog eens te zien op een Matchpoint clinic!
 
    27-07-2019 15:51